Solstaskäret Långfärdsskridskoklubb, Karlstad

Solstaskäret LK på Vänerskridsko

Solstaskäret Långfärdsskridskoklubb bildades den 26 september 2000. Mer på presentationssidan. Var åker man skridsko i Karlstad och dess närhet? Det beror så klart på istillgång, men vi har också byggt upp en kunskap om vilka sjöar som brukar ligga och vid vilka tider. Det är en kunskap du får dela då du kommer med i vår verksamhet. En introduktion ges i Skridskoåkning i Karlstad. Vi erbjuder ledarledda turer, där du får lära dig vad som krävs och hur man åker skridskor på naturis.

Turrapporter

Solstaskäret 2000-07

Resultat av omröstningar om Bästa turrapport och foto 1999-00 & 2000-01.

Tidigare: FF Karlstad

Många medlemmar hade innan brytningen 2000 åkt långfärdsskridsko i FF Karlstad långfärdsskridskosektion.

Fotogalleri

"En bild säger mer än tusen ord". I vårt fotogalleri finns samlat länkar till över 800 foton. De finns i turrapporter och fotoalbum från våra turer. En bra startpunkt om du vill få en uppfattning om hur det är att åka långfärdsskridsko. Till Solstaskärets fotogalleri.

Medlemsbrev

Turrapporterna visar meningen och målet med klubbens verksamhet (kan ses som "facit"). Men förarbetet är också intressant. De flesta veckor skrevs ett medlemsbrev. En blandning mellan dagens medlemsbrev och isnytt. Läs gärna Solstaskärets Medlemsbrev åren 2000-2007.

Pressklipp

Skridskonätet bildades i Karlstad

Friluftsfrämjandet Värmland och Solstaskäret LK arrangerade israpportörskonferensen 2006 då Skridskonätet bildades: Svenska | English. Solstaskäret gick med i Skridskonätet från säsongen 2006-07.

Turrapporteringen flyttades över först säsongen 2007-08 och finns alltså på Skridskonätet. Gå till Turer > Färdrapporter.


Tillbaka | Vänerskridsko | 2007-08-19